sâmbătă , aprilie 20 2024
Breaking News
Home / Avocati / Avocat Bucuresti

Avocat Bucuresti

Avocat Bucuresti

In ce situatii e nevoie de ajutorul unui avocat? Desi raspunsul depinde de afacerea pe care o detii sau de circumstantele particulare concluzia este clara. Inainte de a lua o decizie ce poate avea consecinte legale, este recomandata consultarea unui avocat Bucuresti. Acesta va detine cunostintele adecvate situatiei, fie ca acorda consultatii cu caracter juridic  sau joaca rol de pledant.

Care sunt activitatile unui avocat Bucuresti?

Avocat BucurestiAcesta va oferi consultatii si cereri cu caracter juridic o data ce ii vor fi furnizate toate datele problemei. Scopul final este de a reprezenta cu mijloace juridice specifice drepturile si interesele legitime ale clientului in diversele raporturi. Iar asta fie ca raporturile se refera autoritati  publice, institutii sau o persoana de nationalitate romana sau straina.

Va asista si reprezenta persoanele fizice sau juridice in fata altor autoritati publice. De aici obtinand posibilitatea de atestare a identitatii partilor, a continutului si datei actelor incheiate.

Tot in atributiile unui avocat Bucuresti intra si activitatile de mediere care au rolul de a evita infruntarea partilor in instanta. Astfel se va obtine o solutionare a conflictului mai rapida si avantajoasa din punct de vedere financiar. De asemenea, ca membru al baroului va executa activitati fiduciare, constand in primirea in depozit de fonduri fiduciare si bunuri. Acestea rezulta din valorificarea de titluri executorii iar administrarea lor poate cadea tot in mainile avocatului.

Nu in ultimul rand, serviciile oferite de  un avocat permit stabilirea temporara a sediului unei firme la sediul sau profesional. Astfel permite indeplinirea uneia din conditiile de inmatriculare a unei societati comerciale.

Onorariu revenit unui avocat Bucuresti

In functie de necesitatile dumneavoastra, de bugetul de care dispuneti dar si de complexitatea problemei, veti putea stabili onorariul. Acesta va reflecta inclusiv  timpul si volumul de munca pentru executarea activitatii solicitate de dumneavoastra. In colaborarea  cu un avocat cu experienta si pasiune pentru meseria exercitata veti gasi intelegere si o comunicare eficienta.

Check Also

avocat brasov

Avocat Brasov

Avocat Brasov Cautarea unui avocat Brasov poate fi dificila datorita numarului mare de avocati din …

Close