sâmbătă , aprilie 20 2024
Breaking News
Home / Avocati / Avocat Brasov

Avocat Brasov

Avocat Brasov

Cautarea unui avocat Brasov poate fi dificila datorita numarului mare de avocati din zona. De aceea, noi va recomandam Avocat drd. pentru orice problema de natura legala aveti.

Specializari Avocat Brasov

avocat brasovDrd. este un avocat Brasov specializat in drept penal, civil, comercial, fiscal, dar si multe alte domenii adiacente. Astfel, indiferent de natura legala a neintelegerii sau problemei, acesta o va rezolva.

Acesta asigura servicii de consultanta juridica, cu profesionalism si promptitudine pe tot teritoriul Romaniei. Fiecare client este unul special pentru drd. si va primi toata atentia de care are nevoie pentru a intelege exact gravitatea problemei.

Drd. si societatile comerciale

Avand o arie de expertiza vasta, orice problema juridica a unei societati comerciale poate fi rezolvata rapid si cu profesionalism. Se ofera consultanta, asistenta si reprezentare juridica in baza unui Contract de asistenta juridica. Dar exista si posibilitatea unui Abonament juridic al societatii comerciale cu avocat Brasov.

Av. Drd. are o experienta de peste 17 ani in domeniul juridic. Inca din anul 2000 fiind avocat in Baroul Dambovita, iar din 2004 in Baroul Brasov. Incepand cu anul 2008 devenind practician in insolventa. Pentru cele mai bune servicii de consulare juridica apelati cu incredere doar la avocati specializati!

Check Also

cabinet avocatura bucuresti

Cabinet avocatura Bucuresti

Cabinet avocatura Bucuresti Cautarea unui cabinet de avocatura nu ar trebui sa va dea multe …

Close