luni , iulie 6 2020
Breaking News
Home / Cazare / Pensiune Rasnov

Pensiune Rasnov

Cea mai buna Pensiune Rasnov

Orice Pensiune Rasnov dispune de cel mult douazeci de camere. Acestea pot fi camere duble, camere simple sau apartamente. Conteaza foarte mult cerintele clientului. Fiecare camera dispune de grup sanitar propriu, prosoape, caldura si apa calda. Televiziunea prin cablu se regaseste in fiecare camera a pensiunii.

Turistii au acces gratuit si nelimitat la internet wireless in incinta intregii pensiuni. Este asigurata si siguranta masinii. Sunt locuri de parcare special amenajate si supravegheate de paznicul de la intrarea din pensiune. In curtea pensiunii se gaseste amplasat un gratar, precum si o terasa acoperita.

De ce sa alegi Pensiune Rasnov?

Pensiune RasnovIn incinta locatiilor de cazare se gasesc si sali pentru mic dejun, restaurante, dar pot fi amenajate si sali pentru conferinte. La un Hotel Rasnov, un resturant dispune de patruzeci de locuri pentru turisti. Bucatarii prepara, de cele mai multe ori, produse traditionale din gospodaria proprie. Insa, oaspetii pot opta pentru a-si prepara un gratar in curtea din incinta pensiunii. Informatiile turistice pot fi obtinute, cu foarte mare usurinta, de la receptia unitatii de cazare. Personalul amabil prezinta turistilor principalele puncte de atractie turistica. Exista special create pentru oaspeti si ghiduri turistice de prezentare. Sunt disponibile si servicii de secretariat.

Pensiune Rasnov – Oferte

Dotarile si facilitatile de care dispune o locatie de cazare sunt fundamentale. Reprezinta criteriul esential de alegere a celei mai bune unitati de cazare. Datorita raportului calitate-pret, tot mai multi turisti care doresc sa petreaca o vacanta de neuitat la munte, aleg cea mai buna Pensiune Rasnov. Un avantaj major il constituie si faptul ca meniurile se pot stabili in functie de preferintele clientilor. In incinta pensiunii exista si o sala de fitness.

Pentru cei mici, sunt special amenajate locuri de joaca pentru copii. La Hotel Rasnov personalul este calificat in tot ceea ce inseamna educarea, dar si supravegherea celor mici. Exista special creata pentru acestia si o trambulina elastica. Atat cei mici, cat si cei mari se pot plimba cu bicicletele, pot face drumetii montane.

Check Also

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti Puteti avea in vedere o Cazare Bucuresti ideala. Nu va va fi greu …

Close