duminică , februarie 16 2020
Breaking News
Home / Sanatate / Cursuri dezvoltare pentru cupluri

Cursuri dezvoltare pentru cupluri

Cursuri dezvoltare pentru cupluri

In cadrul acestor cursuri dezvoltare oferite de catre Ditta Depner vei invata tot ce trebuie sa stii legat de nastere. Comunitatea mamicilor este formata din 13 femei deosebite, toate fiind educatori prenatali Renasterea. Aceasta comunitate este condusa de catre Ditta Depner, fondatoarea acestui concept holistic. Aici vei afla despre nasterea asumata si constienta.

Unde puteti beneficia de cursuri?

Cursuri dezvoltareAceste cursuri dezvoltare sunt mai aproape de tine, fiind disponibile in cele mai mari orase din Romania dar si din Republica Moldova. Astfel, toate viitoarele mamici vor putea participa la cel mai complex si intensiv curs de pregatire pentru nastere. Pregatirea psiho-emotionala a cuplului este extrem de importanta in aceasta perioada. Venirea pe lume a unui copil este cea mai mare schimbare din viata unei persoane.

Daca iti doresti mai multa cunoastere si o abordare diferita asupra a ceea ce inseamna nasterea naturala, alatura-te orelor de curs. Ditta este pregatita sa fie alaturi de tine pentru tot ceea ce inseamna procesul sarcinii si nasterii. Cauta cel mai apropiat educator prenatal Renasterea si cere mai multe informatii. Vei fi asteptat cu mare drag si cu bratele deschise. In cadrul acestor cursuri vei afla informatii pe care nu ti le-a spus nimeni pana acum.  La final vei fi pregatita pentru a da nastere unui copil cu usurinta si lipsita de griji.

Exersarea este cea mai buna metoda de a te pregati pentru nastere

Prin participarea la acest curs, vei reusi sa te nasti si tu inca odata, prin venirea pe lume a copilului tau.  Atunci se va naste adevarata mama din tine, o femeie cu totul noua, mult mai puternica. Cursul nu se ocupa doar de aspectele fizice ale nasterii, ci si de cele emotionale si spirituale. Mintea si subconstientul tau trebuie sa aiba parte de exercitiu si obisnuinta. Vino si tu sa afli micile secrete care iti vor transforma sarcina. Apeleaza cu incredere la cursuri dezvoltare oferite de Ditta Depner pentru o sarcina mai usoara.

 

Check Also

Dentist Bun Brasov

Dentist Bun Brasov

Dentist Bun Brasov Este bine sa tineti cont de sfaturile unui Dentist Bun Brasov. Acesta …

Close