sâmbătă , aprilie 20 2024
Breaking News
Home / Sport si Recreatie / Scoala De Ski Poiana Brasov

Scoala De Ski Poiana Brasov

Scoala De Ski Poiana Brasov

In sezonul rece copii sunt asteptati la Scoala De Ski Poiana Brasov. Pot veni insotiti de parinti. Instructorii atestati sunt la dispozitia celor mici. Sunt intotdeauna prezenti pe partiile de ski. Acestia ofera lectii de ski. Pot fi atat lectii de initiere, cat si lectii de perfectionare.

Preturile sunt accesibile oricui. Lectiile de initiere se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Se recomanda participarea copiilor incepand cu varsta de patru ani. Este un sport nou pentru cei mici. Acestia se vor acomoda treptat cu practicarea acestui sport de iarna. Isi vor forma deprinderi privind tehnicile de alunecare si franare.

Scoala De Ski Poiana Brasov

Scoala De Ski Poiana BrasovCopiii vor invata sa utilizeze transportul pe cablu, respectiv telecabina si teleschiul. La Scoala De Ski Poiana Brasov cei mici vor invata cum sa se deplaseze pe zapada in conditii de siguranta. Isi vor imbunatati tehnicile de mentinere a echilibrului. Ulterior dobandirii deprinderilor cursurilor de initiere, se pot efectua cursuri pentru intermediari. Pentru a participa la aceste cursuri, cei mici trebuie sa fie capabili sa coboare partia de ski. Acestia trebuie sa detina capabilitati in ceea ce priveste efectuarea virajelor folosind schiuri paralele.

In Poiana Brasov se organizeaza tabere de ski pentru copii. Acestea se organizeaza de catre scolile de ski. Istructorii detin calificarile si aptitudinile necesare. Au o experienta vasta in domeniu. Multi dintre acestia sunt fosti sportivi de performanta. Instructorii calificati isi perfectioneaza pregatirea in mod continuu. Participa mereu la cursuri de pregatire profesionala. In urma participarii la aceste cursuri, instructorii dobandesc puncte de certificare profesionala. Acestea vor fi avute in vedere la evaluarea anuala a activitatii acestora. Astfel, scolile de ski dispun de monitori de ski acreditati.

Scoala De Ski Poiana Brasov

Poiana Brasov este una dintre cele mai renumite statiuni din Romania. Anual, numarul turistilor este in continua crestere. Aceasta statiune turistica este renumita si datorita diversitatii sporturilor de iarna care pot fi practicate. Copii, adolescentii si tinerii au posibilitatea de a participa la cursurile oferite de Scoala De Ski Poiana Brasov. Acestia se pot inscrie la cursuri incepand cu luna noiembrie a fiecarui an si pana in luna martie inclusiv. Exista foarte multe partii de ski, acestea avand grade de dificultate diferite.

Check Also

Carp Boilie

Carp Boilie

Carp Boilie Alegand un Carp Boilie de calitate, veti avea parte de ceea ce va …

Close