luni , iulie 6 2020
Breaking News
Home / Servicii / LR Health & Beauty

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty și Brigitte

LR Health & Beauty – Mă numesc Brigitte Christine Preda, am 27 ani și sunt din București și am jumătate gene austriece.

Părinții mei sunt Hunedoreni, am crescut în Deva, așadar, mă consider mai mult ardeleancă!

Mergând la medicul meu stomatolog, am tot primit produse LR Health & Beauty ca și cadou, în urma periajelor și a detartrajelor. Mi s-a părut un gest frumos din partea Adelinei. Pe cât de frumos, pe atât de benefic mie, deoarece așa am reușit să rezolv sensibilitatea dentară. Cum? Folosind pasta de dinți cu Aloe.

Adelina nu a încercat în niciun fel să îmi „bage pe gât” produse și nici formularul de înscriere, fapt care m-a făcut să mă simt confortabil încă de pe atunci cu lejeritatea business-ului LR Health & Beauty.

LR Health & BeautyFiind o persoană super activă, întotdeauna am ales să am cât mai multe job-uri permanente printre care am împletit câteva activități extra.
Văzând aceasta calitate a mea, Adelina à plusat întrebându-mă dacă nu mi-aș dori să văd și eu ce înseamnă mai multă calitate pentru viața mea, adăugând la ea și minunatele bonusuri LR Health & Beauty. La început am fost sceptica din 2 motive:

Primul motiv a fost ideea greșită cum că aceste firme de direct sales sunt piramidale și că, probabil, voi fi obligata să fac știu eu ce cifră de vânzări lunare, timpul meu fiind limitat.
Al doilea motiv a fost acea înscriere în care ar trebui sa achiți și să primești primele tale produse. Având multe cheltuieli prioritare, acesta a fost motivul principal pentru care am amânat primirea codului de partener.

LR Health & Beauty

Între timp, am devenit și partener și am avut ocazia minunata de a participa la 2 seminarii și o académie pentru lideri. Acum ma pun și eu în mișcare încet, încet, și abia aștept să ajung și eu un Lider LR Health & Beauty de succes!

LR Health & Beauty are produse minunate, printre preferatele mele sunt Colostrum și Mind Master, amândouă venind în ajutorul meu pentru imunitate și stress. Lucrând zilnic cu copiii, îmi sunt absolut necesare.

La primul seminar, te-am întâlnit și pe tine, Catalin. Mi-ai făcut o impresie minunată încă de la început, mai ales pentru că ai fost foarte bine pregătit, prezentarea a fost cursivă și informația a venit cu un bagaj calitativ și cantitativ echilibrat și motivant.

Îmi place că mereu vii cu lucruri noi și super motivaționale, dar că știi și cum să revii pe aspectele importante, ce merita o consolidare constantă.

LR Health & Beauty ofera training gratuit pentru toți partenerii. La Academia pentru lideri am fost incantata de tot ceea ce, a avut loc acolo. Cel mai mult mi-a plăcut ca suntem cu toții o familie. Nu contează vârsta, locul de unde venim, poziția socială sau financiară. Suntem uniți și demonstrăm mereu că oricine poate să fie o persoană de succes atâta timp cât nu îți pierzi obiectivele din vedere, muncești pentru ele, atâta timp cât găsești mereu motivațiile potrivite și mai ales, avându-vă pe voi, Cătălin și pe sponsorii mei Adelina și Bogdan ne vom ajuta reciproc să devenim mai mari și mai puternici!

Așadar, îți mulțumesc Cătălin pentru primirea călduroasă, pentru grija față de oricare partener, nou sau vechi și pentru, sper eu, o prietenie de durată!

Check Also

Magazine online

Magazine online

Magazine online Optati pentru niste Magazine Online de calitate. Veti vedea ca un magazin online …

Close