sâmbătă , aprilie 20 2024
Breaking News
Home / Servicii / Cele Mai Simple Strategii De Link Building

Cele Mai Simple Strategii De Link Building

Cele Mai Simple Strategii De Link Building

Cand vine vorba de indexarea sau ridicarea unui site web, trebuie sa dat de termenul de link building. Acest proces este complex. Dar avand in vedere si aplicand aceste Strategii De Link Building, nu veti intampina probleme. Aceste strategii va vor ajuta sa obtineti backlink-uri de calitate pentru site-ul dvs.

Strategii De Link BuildingPrima strategie este familiarul “guest blogging”. Aceasta strategie este extrem de populara in SUA. Dar chiar si in Romania gasiti bloguri si site-uri care permit postarea de articole de catre utilizatori sau invitati. Postand un astfel de articol, veti avea posibilitatea de a da backlink-uri catre cel putin o pagina a site-uluui. Doar sa aveti mare grija ca articolul a fie relevant nisei site-ului dvs.

O alta strategie de Link Building se recomanda celor care nu vor sa piarda timp cu crierea de articole. Aceasta este strategia de “broken links”. Este vorba de mai mult research si mai putin scris in aceasta tsrategie. Aceasta implica cautarea unor articole deja scrise. Care sunt legate de nisa site-uluui dvs.

Ideea este sa cautati link-urile nefunctionale in pagina. Un link devine eronat sau nefunctional in momentul in care pagina catre care ducea nu mai exista. Daca ati gasit link-ul, atunci trebuie doar sa le trimitei adminilor un e-mail. Sugerati-le sa schimbe link-ul eronat cu unul catre site-ul dvs.

Check Also

Angajari Studio Videochat

Angajari Studio Videochat

Tot ce trebuie sa stii cand aplici pentru angajari studio videochat Numarul fetelor care aplica …

Close