luni , noiembrie 28 2022
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Remorci Agricole Tandem

Remorci Agricole Tandem

In ce scopuri se folosesc remorci agricole tandem?

In mod evident, in momentul in care discutam despre remorci agricole tandem, stim ca sunt folosite in agricultura. Mai multe detalii insa legate de acest subiect, vom discuta in continuare.

Ce sunt aceste remorci agricole cu tandem?

Remorci Agricole TandemDupa cum sugereaza si numele, o remorca cu axe tandem are doua seturi de osii, una chiar in spatele celeilalte. Anvelopele suplimentare permit remorcii sa transporte mai multa greutate si sa fie mai stabila la viteze mari.

Capacitatea de incarcare utila mai mare inseamna mai mult spatiu pentru orice trebuie sa transportati. Remorcile tandem sunt excelente pentru incarcaturi mai grele si reprezinta o optiune excelenta daca va dezvoltati afacerea.

Investitia initiala pentru o remorca tandem este mai mare decat costul pentru un model cu o singura osie. Daca decideti sa revandeti remorca tandem, veti vedea o rentabilitate mult mai buna a investitiei dvs., Acest lucru este posibil deoarece isi pastreaza valoarea mai bine decat un model cu o singura osie.

In ceea ce priveste remorca cu o singura osie, aceasta este mai mica si mai usor de manevrat decat remorca tandem. Dimensiunile mai mici ale unei astfel de remorci o face mai eficienta in comparatie cu remorca tandem privind consumul de combustibil.

Cu toate acestea insa, cei care au de transportat cantitati mari de produse agricole, ar trebui sa aleaga remorci agricole tandem. Desi consumul de combustibil al tractorului este mai mare, merita investitia.

Avand o remorca mai mare la dispozitie pentru transporturi, vor fi necesare mai putine transporturi.

Remorca noua sau second hand?

Cei care cauta remorci agricole tandem se intreaba daca ar trebui sa aleaga una noua sau una second hand. In mod evident, cei care au bugetul nelimitat se pot orienta spre remorci agricole noi. Pretul este mai mare, dar nu prezinta urme de uzura, pot fi folosite mai mult timp apoi se pot vinde. In locul acestora, agricultorii pot cumpara alte remorci noi pentru a face fata cerintelor.

Cei care au buget redus, se multumesc si cu remorci agricole tandem second hand. Si acestea pot face fata cerintelor, chiar daca prezinta urme de uzura.

Check Also

Autorizare ISU Brasov

Autorizare ISU Brasov

Am nevoie de autorizare ISU Brasov? Exista multe persoane care nu stiu daca au sau …

Close