sâmbătă , martie 2 2024
Home / Servicii / Pret Creare Site

Pret Creare Site

Pret creare site

Daca va intereseaza un Pret Creare Site bun, trebuie sa tineti cont de anumite lucruri. Pretul unui site variaza destul de mult. Acesta va fi mai mare sau mai mic in functie de nevoile voastre. Primul cost de care ar trebui sa va interesati este cel cu domeniul. Exista mai multe domenii pe care le puteti achizitiona. Cel mai popular domeniu de la noi din tara este „.ro”.

Acest domeniu va va costa in jur de 50 de euro. Cu toate acestea, il veti putea pastra pe viata. Nu va mai fi astfel nevoie sa platiti anual cate o taxa.

Pret Creare SitePret creare site

Domeniul „.com” este o alta optiune pentru voi. Acesta va costa in jur de 10 euro. Un astfel de domeniu este mai ieftin, dar va necesita plati anuale. Daca targetati piata din Romania, alegeti un domeniu „.ro”. Optati pentru un domeniu „.com” doar in momentul in care va orientati catre piata internationala. Orice alt tip de domeniu nu este atat de indicat.

Un alt lucru important il reprezinta serviciul de hosting pe care il veti alege. rebuie sa stiti ca cesta nu este inclus in oferta de Pret Creare Site. Acesta ar trebui sa fie de calitate. O firma de hosting buna va fi indicata pentru afacerea voastra. Ea ar trebui sa va asigure un uptime bun al site-ului. De asemenea, ea trebuie sa va ofere un spatiu de stocare mare, dar si o securitate sporita. Contactand expertii din domeniu, ei va vor face un plan pe masura nevoilor voastre.

Pret creare site

Pretul unui website este un alt lucru ce poate varia. Un site de prezentare este mai simplu de realizat. Costul unui astfel de site este cuprins intre 500 si 2000 de euro. La un astfel de pret, veti mai avea parte si de un SEO foarte bine realizat. Daca optati pentru o firma de web design, aceasta va va oferi un site unic. Cu toate acestea, pretul pe care il veti plati va fi si el pe masura.

Daca doriti sa va creati un magazin online, costul acestuia va fi de la 900 de euro in sus. Pretul va fi influentat de numarul de produse.

Check Also

Angajari Studio Videochat

Angajari Studio Videochat

Tot ce trebuie sa stii cand aplici pentru angajari studio videochat Numarul fetelor care aplica …

Close