sâmbătă , aprilie 20 2024
Breaking News
Home / Sanatate / Operatii Pe Pleoape

Operatii Pe Pleoape

Beneficiile unei operatii pe pleoape

Multe reprezentante ale sexului frumos se gandesc la operatii pe pleoape care le pot repara pleoapele cazute si care impiedica excesul de piele, grasime si muschi. Odata cu trecerea anilor si cu inaintarea in varsta, pleoapele se intind in timp ce muschii devin mai slabi.

Acesta este motivul datorita caruia apare excesul de grasime in zona de deasupra sau de dedesuptul pleoapelor. Ca urmare, sprancenele vor fi lasate in timp ce pleoapele superioare vor fi cazute si se vor vedea pungile de sub ochi.

Multe femei petrec ore intregi in fata oglinzii cand participa la diferite evenimente pentru a se machia, si pentru a masca aceste pungi de sub ochi. Alte reprezentante ale sexului frumos platesc multi bani la saloanele de infrumusetare pentru machiaje profesionale care sa le ascunda aceste mici defecte.

Persoanele care opteaza pentru blefaroplastie (operatie pe pleoape) vor scapa de aceste mici defecte cosmetice. In plus, se vor putea bucura de mai multe beneficii importante. In continuare am ales sa prezentam unele dintre aceste beneficii.

Top 3 beneficii ale unei operatii pe pleoape

1. Linia vizuala extinsa pentru o vedere mai buna

De ce sa optati pentru operatii Pe Pleoape? In cazurile severe, excesul de piele din pleoapa superioara poate fi adesea acoperit peste gene, ceea ce duce la dificultati de vedere in vederea periferica. Aceasta slabire poate fi genetica, dar si un rezultat al varstei. Poate fi de asemenea o consecinta a anilor de expunere la soare si stilului haotic de viata.

Operatii Pe PleoapePleoapele superioare lasate sunt extrem de ingrijoratoare. Moticul este simplu, si anume ca fac dificila vederea. In plus, pot provoca aparitia unor diverse alte probleme de sanatate.

In afara pielii lasate, daca observati ca va inclinati capul pentru a vedea corect, necesara blefaroplastia pleoapei superioare pentru corectarea si imbunatatirea vedereii. Excesul de piele cazuta care afecteaza vederea poate aparea atat la barbati, cat si la femei de diferite varste.

Indepartarea excesului de piele prin blefaroplastia pleoapei superioare contribuie la imbunatatirea vederii, precum si la imbunatatirea aspectului.

Daca aveti exces de piele a pleoapei superioare si aveti dificultati de vedere, este posibil sa aveti nevoie de blefaroplastie a pleoapei superioare. Blefaroplastia pleoapei superioare este o procedura minora efectuata in cabinet, sub anestezie locala.

2. Forma imbunatatita a ochilor

Blefaroplastia pleoapei superioare si blefaroplastia pleoapei inferioare pot ajuta la intinerirea pleoapelor. Aceste proceduri indeparteaza excesul de piele si grasime de pe pleoape si din zonele imediate inconjuratoare.

Procedand astfel, blefaroplastia poate ajuta la obtinerea unui aspect intinerit si improspatat, precum si la o forma imbunatatita a ochilor. Noile strategii de imbunatatire a aspectului pleoapelor inferioare imbatranite (adica procedurile de blefaroplastie) sunt uneori combinate cu tehnici de lifting facial.

Aceste tehnici pot include grefarea grasimilor, materiale de umplutura dermica si multe altele. In combinatie, blefaroplastia si tehnicile de lifting facial s-a dovedit ca imbunatatesc rezistenta faciala si de asemenea, imbunatatesc forma ochilor. Blefaroplastia superioara si inferioara sunt frecvent combinate pentru a obtine o intinerire mai cuprinzatoare a zonei ochilor.

3. Reducerea iritatiei pielii din cauza frecarii in exces a pliurilor

Excesul de piele din pleoapele superioare poate duce la o senzatie de greutate si adesea poate provoca iritatii in timp ce clipiti din cauza frecarii in exces a pielii. O interventie chirurgicala de blefaroplastie poate ajuta la ameliorarea acestei iritatii si disconfort.

Blefaroplastia ajuta femeile care intampina probleme atunci cand poarta machiaj pentru ochi, eliminand petele de machiaj cauzate de pliurile in exces din jurul pleoapei din jur.

Concluzie

Cand vine asadar vorba despre operatii pe pleoape, ne referim la blefaroplastie. Aceasta procedura vine cu un numar impresionant de avantaje atat cosmetice cat si pentru imbunatatirea vederii. Acest articol v-a prezentat trei dintre cele mai importante beneficii ale unei astfel de operatii.

Check Also

Ortodontie Brasov

Ortodontie Brasov

Tot ce trebuie sa stiti despre specialistii in ortodontie Brasov Stiati ca exista persoane care …

Close