sâmbătă , aprilie 20 2024
Breaking News
Home / Imobiliare / Garsoniera Subcetate Residence

Garsoniera Subcetate Residence

Cine prefera sa se mute intr-o garsoniera subcetate residence?

Stiati ca pentru diverse persoane, o garsoniera subcetate residence poate fi solutia ideala cand doresc sa isi schimbe locuinta? Ei bine, in acest articol puteti descoperi pentru cine este potrivita o astfel de locuinta, dar si cine ar trebui sa se reorienteze.

Aflati din randurile acestui articol si ce beneficii poate avea o locuinta precum garsoniera pentru proprietari sau pentru cei care locuiesc acolo.

Asadar, daca v-am starnit interesul va recomandam sa ramaneti alaturi de noi si sa cititi cu atentie articolul pana la punctul final. Fiecare informatie este deosebit de utila, deci cititi pana la final!

Garsoniera subcetate residence: Pentru cine este potrivita?

O garsoniera subcetate residence poate fi locuinta potrivita pentru toate persoanele care intentioneaza sa se mute singure. De exemplu, exista persoane care inca locuiesc in casa parintilor dar si-ar dori sa inceapa o viata pe cont propriu. Nu exista o optiune mai potrivita in ceea ce priveste noua locuinta decat o astfel de garsoniera.

Garsoniera Subcetate ResidenceStudentii care se orienteaza spre facultatile din Brasov sau chiar si liceenii care studiaza in acest minunat oras transilvanean pot locui intr-o garsoniera subcetate. Parintii le pot cumpara o astfel de locuinta, pentru ca decat sa plateasca lunar chiria este mai rentabil sa plateasca rate la propria locuinta. Exista insa si tineri care aleg sa locuiasca intr-o astfel de garsoniera inchiriata.

Chiar si cuplurile care se afla la inceput de relatie si doresc sa se mute impreuna se pot orienta spre o garsoniera. Pentru inceput, garsoniera este suficienta pentru viata de cuplu. Nu este o locuinta foarte spatioasa dar este confortabila pentru doua persoane.

Pentru familiile care au deja un copil, o garsoniera insa nu mai este potrivita. Deja copilul incepe sa creasca si are nevoie de camera sa, iar parintii au nevoie de propriul dormitor. In aceasta situatie este recomandat un apartament care sa aiba cel putin doua camere.

Avantajele garsonierei

Acum ca ati aflat cine poate locui intr-o garsoniera subcetate residence, cu siguranta doriti sa descoperiti si cateva dintre avantajele pe care o asemenea locuinta le are. Iata cateva exemple foarte interesante in continuare:

1. Pret redus

Fara doar si poate, pretul unei garsoniere reprezinta cel mai important avantaj al acesteia. In comparatie cu un apartament cu doua camere, garsoniera este mai ieftina cu minim 40 – 50%. Cu cat locuinta este mai spatioasa, cu atat este mai mare.

In comparatie cu o garsoniera in schimb, o casa poate costa dublu sau chiar triplu daca nu chiar si mai mult. Pretul unei locuinte insa, indiferent ca discutam despre case, garsoniere sau apartamente este influentat de mai multi factori importanti.

2. Mai putina dezordine

Stiind in prealabil ca veti avea doar spatiu specific pentru a va potrivi in lucrurile esentiale inseamna ca puteti scapa de toata dezordinea nedorita in timp ce va mutati. Avantajul de a locui intr-un spatiu mai mic este ca numai lucrurile cu adevarat necesare sunt pastrate,iar toate gunoaiele nedorite sunt eliminate.

3. Facturi mai mici si poluare mai putina

Cu un spatiu mai mic de locuit si de incalzit precum intr-o garsoniera, desigur ca utilitatile vor costa mai putin. Mai putin consum de apa si mai putin consum de energie electrica si gaze naturale reprezinta un alt avantaj al traiului intr-o garsoniera. Nu doar economisiti la facturi, ci si reduceti amprenta de carbon. Acesta este un lucru grozav pentru ca ramaneti cu bani si ajutati si mediul inconjurator.

4. Revanzare rapida

Daca din diverse motive doriti sa va mutati dintr-o garsoniera intr-un apartament, aveti toate sansele sa vindeti mai repede proprietatea. O garsoniera este mai ieftina decat un apartament, iar oamenii cauta locuinte ieftine. Daca garsoniera este si complet utilata, sansele de revanzare rapida cresc considerabil.

Asadar, daca doriti sa va mutati intr-o garsoniera subcetate residence, exista multe avantaje de care puteti beneficia. Tineti cont de acestea cand va alegeti locuinta, pentru ca aveti doar de castigat!

Check Also

Vanzari Garsoniere Constanta

Vanzari Garsoniere Constanta

Vanzari Garsoniere Constanta Consanta este o atractie turistica importanta in Romania. De aceea, din ce …

Close