sâmbătă , decembrie 9 2023
Home / Servicii / Epilare Definitiva

Epilare Definitiva

Ce efecte secundare are metoda de epilare definitiva?

Deoarece metoda de epilare definitiva este cea mai eficienta dintre toate cele existente, multe persoane isi doresc sa afle mai multe informatii despre aceasta. Isi doresc sa afle daca este un tratament corporal dureros sau daca exista efecte secundare.

Exista motive de ingrijorare pentru o epilare definitiva?

In ceea ce priveste durerea, cred ca nu mai exista femeie care sa nu fi avut parte de aceasta senzatie provocata de epilarea cu ceara. Cele mai multe femei nu rezistau durerii fara sa planga atunci cand utilizau ceara pentru epilare, atat acasa cat si la salon.

Epilare DefinitivaEste firesc sa isi doreasca sa afle daca epilarea definitiva cu laser este o metoda dureroasa. Din fericire insa, aceasta metoda nu provoaca durere, nici macar nu creaza senzatia usoara de disconfort in zona tratata.

Cat despre efecte secundare, nici nu poate fi vorba. Discutam despre un tratament corporal care ofera cele mai bune rezultate si care este 100% sigur pentru pielea si pentru sanatatea persoanei care alege sa elimine firele de par nedorite de pe corp prin aceasta metoda.

Nu exista nici o reactie adversa nici iritatii si nici macar nu apare senzatia de mancarime sau de usturime in zona tratata la fel ca in cazul utilizarii aparatului de ras.

Cat dureaza rezultatele acestui tratament corporal?

In momentul in care vine vorba despre epilare definitiva, majoritatea persoanelor doresc sa afle cat timp dureaza rezultatele acestui tratament corporal. Este firesc sa isi puna aceasta intrebare pentru ca doresc sa afle daca merita din punct de vedere financiar sa opteze pentru acest tratament si sa plateasca sedintele necesare epilarii definitive.

Ei bine, dat fiind faptul ca rezultatele vor fi vizibile in jur de 15 ani daca sunt respectate sedintele de intretinere (odata pe an), cu siguranta merita si din punct de vedere financiar aceasta procedura.

Costurile vor fi mult mai mici in comparatie cu costurile suportate pentru a cumpara timp de 15 ani ceara pentru epilare sau aparatele de ras. In plus, pielea nu va mai fi iritata ci va ramane catifelata foarte mult timp datorita epilarii definitive cu laser.

Check Also

Angajari Studio Videochat

Angajari Studio Videochat

Tot ce trebuie sa stii cand aplici pentru angajari studio videochat Numarul fetelor care aplica …

Close