sâmbătă , aprilie 20 2024
Breaking News
Home / Servicii / Condus Defensiv

Condus Defensiv

Condus defensiv

Multe dintre accidentele rutiere au loc datorita soferilor care nu au in vedere un Condus Defensiv. Aceste accidente pot fi evitate daca soferii tin cont de anumite lucruri. Avand aceste lucruri in vedere, ei vor putea trece mai usor peste problemele din trafic. Condusul defensiv scade riscul implicarii intr-un accident. Soferii care abia au luat permisul considera ca stiu sa sofeze. Cu toate acestea, lucrurile nu stau mereu asa. Ei sunt invatati sa sofeze cu viteze mici.

Condus defensiv

Condus DefensivAr fi bine sa aveti in vedere cateva lucruri cu privire la Condus Defensiv. Tinand cont de aceste aspecte, veti putea evita producerea accidentelor. Veti constata ca aceste masuri sunt facute pentru a va tine in siguranta. Primul lucru important este examinarea cu atentie a masinii. Inainte de orice drum verificati-va cu atentie rotile. De asemenea, va mai puteti verifica si nivelul uleiului. Daca plecati in afara localitatii, aveti in vedere si luminile. Puteti da o tura cu masina pentru a vedea daca totul este in regula.

Puneti-va de fiecare data centura. Acest lucru este foarte important atunci cand conduceti. Chiar si pasagerii din spate trebuie sa-si puna centura. In multe situatii, centura este salvatoare. Un accident produs chiar si la o viteza de 60 km/h va poate provoca probleme mari.

Condus defensiv

Nu uitati ca atunci cand conduceti sa fiti cat mai vizibili. Este important astfel sa va aprindeti luminile de intalnire chiar si pe timp de zi. De asemenea, semnalizati-va mereu toate intentiile. O masina cu farurile aprinse este mult mai vizibil;a de catre ceilalti soferi. Ei vor anticipa cu 3 secunde mai devreme intentiile voastre. Nu ezitati sa semnalizati chiar si pietonii.

Condus Defensiv – Concentrati-va mereu doar pe sofat. Nu ar trebui niciodata sa faceti alte activitati. Un alt lucru important este sa fiti mereu cat mai calmi. Nu raspundeti niciodata la provocarile din trafic. De obicei, condusul nervos poate duce la ambuteiaje. Asigurati-va mereu in oglinzi. La fiecare 10 secunde trebuie sa va uitati in oglinzi. Va veti putea face astfel o parere cu privire la trafic. De asemenea, este important sa reduceti viteza in orice intersectie.

Check Also

Angajari Studio Videochat

Angajari Studio Videochat

Tot ce trebuie sa stii cand aplici pentru angajari studio videochat Numarul fetelor care aplica …

Close