sâmbătă , aprilie 20 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Autorizare ISU Brasov

Autorizare ISU Brasov

Am nevoie de autorizare ISU Brasov?

Exista multe persoane care nu stiu daca au sau nu au nevoie de o autorizare ISU Brasov. Cei care se afla in situatia respectiva doresc sa afle cat mai repede daca au nevoie de autorizare sau nu. Nu doresc sa se afle in situatia de a avea nevoie de autorizatie si sa nu o detina. In acest fel ar primi amenzi usturatoare din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov.

Pentru ca dorim sa venim in ajutorul celor care se afla in aceasta situatie, am creat acest articol special, care prezinta informatii despre aceasta problema de vedere.

Cine are nevoie de autorizare ISU Brasov?

Asadar, cel mai important este sa vedem cine are nevoie de acest document. Iata cateva exemple concrete:

  • Constructii foarte inalte sau constructii inalte.
  • Gari, autogari sau aerogari.
  • Centre de turism; centre de agrement.
  • Lacasuri de cult si spatiile aferente de cazare.
  • Spatiile de productie sau de depozitare.
  • Cladirile civile subterane sau spatiile publice. Aici mentionam faptul ca trebuie sa detina peste 100 de metri patrat.
  • Cladirile care au destinatie turismul, cladiri de birouri, comert, alimentatie publica sau cultura, nu vor primi anul acesta bani.
  • Constructii si amenajari sportive.
  • Constructii sau sisteme de instalatii pentru statiile publice privind distributia carburantilor.

Acestea sunt doar cateva exemple de situatii in care este necesara o autorizare ISU Brasov. Cei care au nevoie sa obtina acest document, pot suna cat mai repede la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Pot obtine informatii cu privire la documentele necesare pentru a le fi eliberata autorizatia.

Autorizare ISU BrasovDe mentionat insa este faptul ca acest document se elibereaza dupa ce au loc anumite verificari. Cei de la ISU Brasov doresc sa se asigure ca sunt respectate masurile impotriva incendiilor mentionate in aviz. Doresc sa verifice la sange si documentatia, iar cand este totul in regula, emit autorizarea.

Cine nu are nevoie de autorizatie?

Daca in randurile de mai sus am mentionat exemple de situatii in care este necesara o autorizare ISU Brasov, sa dam acum si alte exemple. De exemplu, puteti afla cine nu are nevoie de o autorizatie ISU:

Asadar, nu este necesara autorizatia ISU pentru cladirile cu aria desfasurata mai mica de 600 de metri patrati, mai ales daca au destinatii precum comert, productie sau depozitare. Nici daca aceste cladiri sunt destinate ingrijirii sanatatoo (dispensare, farmacii, etc).

Nu este nevoie de autorizatie nici pentru cladirile cu aria desfasurata mai mica de 200 mp. Aici amintim cladirile sau spatiile cu obiet de activitate alimentatia oublica (restaurante, cafenele, baruri, etc.).

Nu au nevoie de autorizare ISU nici cladirile care au aria desfasurata mai mica de 600 mp. Nu este necesara autorizatia daca aceste cladiri sunt folosite cu destinatia de birouri, asigurari, financiar – bancar sau burse sau construite cu destinatia de tip centru de agrement.

Cladirile destinate comertului, cu o suprafata mai mica de 600 mp, nu au nevoie de serviciu.

Acum ati aflat cand este necesara si cand nu este necesara o autorizare ISU Brasov. In cazul in care aveti nevoie de autorizare, luati legatura cu specialistii. Acestia lucreaza in cadrul firmelor de specialitate si pot intocmi dosarul in locul dvs. si il pot depune la ISU.

In cazul in care procedati in acest fel, castigati mult timp liber. Nu mai trebuie sa mergeti personal si sa depuneti dosarul. Nici macar dupa autorizare nu trebuie sa mai mergeti, pentru ca va va fi inmanata de catre reprezentantii firmei cu care ati colaborat.

Check Also

Geamuri Termopan Brasov

Geamuri Termopan Brasov

Care sunt avantajele de top ale ferestrelor cu geamuri termopan Brasov? Proprietarii care isi construiesc …

Close