marți , ianuarie 31 2023
Home / Sanatate / Analize Medicale Brasov

Analize Medicale Brasov

Analize Medicale Brasov

Cautati o clinica de Analize Medicale Brasov? Atunci cand aveti de facut analize, trebuie sa ii alegeti pe cei mai buni. Dar si pe cei mai de incredere. Deoarece, viata dvs depinde de rezultatele primite. Astfel, trebuie sa alegeti o clinica care acorda o atentie sporita atat la recoltare. Dar si la depozitare si la realizarea analizelor propriu-zise.

Recomandari de analize

Analize Medicale BrasovIndiferent ca alegeti o clinica de Analize Medicale Brasov cunoscuta sau una recomandata, trebuie sa faceti o programare. Iar atunci cand faceti programarea, va trebui sa specificati analizele pe care doriti sa le faceti. Noi avem patru analize importante, care pot aduce la iveala chiar si afectiuni fara simptome.

  1. Glicemia – Chiar daca nu suferiti de diabet si nu aveti simptomele, aceasta analiza va poate fi de ajutor. Prin glicemia vi se va prezenta nivelul de zahar din sange. In functie de rezultatlele primite, veti putea constata mai multe. Analiza aceasta, de exemplu, poate arata daca suferiti de diabet zaharat.
  2. Hemoleucograma completa – aceasta analiza de sange are ca scop stabilirea volumului si numarului de celule din sange. Celulelel analizate sunt: celulele albe si rosii, hemoglobina, trombocitele si eritrocitele. Aceasta analiza va arata daca suferiti de anemie. Sau de alte afectiuni mai grave, cum ar fi leucemia.
  3. Markerii inflamatori – acest set de analize inglobeaza: viteza de sedimentare a hematiilor (VSH), fibrinogenul (Fib) si proteina C reactiva (PCR / CRP). Acesti markeri va vor arata daca aveti o inflamatie in diferite parti ale corpului.
  4. Hemocultura – aceasta nu este o analiza foarte comuna. Ea se recomanda, ma ales, in timpul spitalizarii. Prin hemocultura se va depista daca sunte prezente bacterii patogene sau fungi in corpul pacientului. Recolta se va lasa la cultivat timp de aproape 10 zile, pentru rezultate sigura si precise.

Analize Medicale Brasov

Indiferent de simptomele pe care le aveti, un set de analize va va oferi foarte multe beneficii. Rezultatele va vor ajuta sa identificati anumite anomalii pe care le puteti trata in timp. Astfel, avand o sanatate optima si o viata mai activa.

Check Also

Operatii Pe Pleoape

Operatii Pe Pleoape

Beneficiile unei operatii pe pleoape Multe reprezentante ale sexului frumos se gandesc la operatii pe …

Close